Diensten

Waarmee kunnen wij u van dienst zijn?

Wilt u weten waar ons specialistisch team u mee kunt helpen? Bekijk dan onze onderstaande diensten. Schoonmaakbedrijf Spiraea is zeer geschikt voor alle schoonmaakwerkzaamheden op locatie. Wij concurreren niet op basis van prijs maar op basis van kwaliteit en persoonlijke aandacht. Wenst u meer informatie over onze diensten, neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Onze diensten

Schoonmaakdiensten

Wij vinden het belangrijk dat u elke dag in een schone omgeving uw werk kan verrichten en bezoekers kunt ontvangen. De schoonmaakwerkzaamheden die nodig zijn is afhankelijk van verschillende factoren, zoals het soort pand en de bezettingsgraad. Aan de hand van uw wensen maken wij een werkwijze op maat.

Glasbewassing

Glas is het visitekaartje van uw kantoorpand, naar uw directe omgeving. Het is bepalende bij de eerste indruk van een bezoeker van uw pand. Voordat wij de werkzaamheden uitvoeren bekijken wij welke hulpmiddelen noodzakelijk zijn, zodat wij iedere wasbeurt efficiƫnt en effectief kunnen uitvoeren.

Vloeronderhoud

Om ervoor te zorgen dat uw vloer nog jaren mee gaat, is goed onderhoud essentieel. Daarnaast verhoogt goed vloeronderhoud het comfort en schoonmaakbeleving voor u, de medewerkers en uw bezoekers. Wij beschikken over de materialen om uw vloeren en tapijten te kunnen voorzien van de juiste aandacht.

Schoonmaakprogramma’s

Met een schoonmaakprogramma brengen wij de nodige schoonmaakwerkzaamheden in kaart. Het bevat een overzicht van werkzaamheden, plaats en frequenties van uitvoering met als doel het bereiken van de overeengekomen schoonmaakkwaliteit. Aan de hand van de werkplanning weet de schoonmaker wanneer de werkzaamheden moeten worden uitgevoerd.

Sanitaire voorzieningen

Ieder organisatie heeft zijn eigen uitstraling en functionaliteit. Hygiƫnisch schoon en fris sanitair is hierbij een basisvereiste. Wij staan graag voor u klaar voor al uw sanitaire ruimten als toiletruimten, was- en kleedruimten, keukens

Kunststof kozijnen

Wij zorgen ervoor dat uw kozijnen en kunststof gevelelementen door professionele aanpak, met specifieke kunststof reinigingsproducten en de vereiste apparatuur er weer als nieuw uit komen te zien. Hierdoor hebben uw kozijnen altijd een representatieve uitstraling.